Ziua 4 – Vitamine

In ceea ce priveste ultima zi de regim a dietei Rina, aceasta este si ea foarte importanta. In ciuda faptului ca varietatea sa nu este una foarte mare, este cea mai asteptata zi de regim, asta datorita faptului ca vitaminele sunt elementele nutritive pe care organismul tau si le permite la nivelul sau. In alta ordine de idei, acum, ai voie sa mananci doar fructe si legume foarte bine alese si care sa iti satisfaca nevoile fiziologice, asta daca iti doresti sa scapi de grasimea in plus.

Ziua vitaminelor – micul dejun

In ciuda faptului ca in toate cele 4 zile ale acestui regim alimentele permise sunt fructele, totusi in ultima zi, nu trebuie sa treci cu vederea peste acest asect, deoarece este mai important decat crezi. Doar in felul acesta, cu o cantitate mare de vitamine inca de la inceputul zilei, organismul va fii purificat foarte usor si comod, functiile fiind realizate foarte usor astfel.

Ziua vitaminelor – pranzul

Chiar daca fructele sunt recomandate si pentru a doua masa a zilei, de data aceasta ai la dispozitie chiar si semintele si nucile care si ele au o cantitate foarte mare de vitamine. In felul acesta, iti vei putea crea o masa pe cinste. Si daca te gandesti la cantitatea pe care o poti servi la aceasta masa, trebuie sa iti aduc la cunostiinta faptul ca limitele in cazul acesta nu exista, si esti liber sa mananci atat cat te simti bine.

Ziua vitaminelor – cina

La ultima masa a zilei dedicata vitaminelor, atentia ta trebuie sa fie atintita asupra fructelor si de aceasta data. Bineinteles, dupa cum te-ai obisnuit, cantitatea trebuie sa fie mai mica comparativ cu cea a pranzului, insa totusi, ai grija ca organismul tau sa beneficieze indeajuns de mult de vitaminele de care are nevoie. Si in ceea ce priveste ora, si de data aceasta ai grija sa nu mananci absolut nimic dupa ora 20, avand in vedere ca organismul poate functiona mult mai incet dupa ora mai sus mentionata. Asa ca, dupa aceasta masa, reia de la inceput dieta cu prima zi respectandu-le pe toata in totalitate.

Ziua 1: Ziua Proteinelor
Ziua 2: Ziua Amidonului
Ziua 3: Ziua Carbohidratilor
Ziua 4: Ziua Vitaminelor
Ziua 29: Ziua de apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *