Ziua 3 – Carbohidrati

Dieta Rina, presupune o alimentatie putin mai diferita decat a restul dietelor, deoarece organismul va slabi in mod natural, fara absolut nici un fel de ajutor, doar din partea propriei tale alimentatii. Drept urmare, este vital sa ai grija in fiecare zi ce mananci si pe ce pui accentul deoarece doar daca vei avea grija la acest aspect, kilogramele tale se vor reduce si vei avea doar satisfactii din acest punct de vedere.

Ziua carbohidratilor – micul dejun

Micul dejun in a treia zi de regim, presupune o alimentatie exact la fel ca si in celelalte zile. Drept urmare, ai grija ca fructele pe care doresti sa le servesti sa aiba o cantitate cat mai mare de carbohidrati, chiar daca la fructe acest element nutritiv este foarte rar intalnit. Oricum, pana la ora 12 evita sa mananci orice alt aliment si fructele intr-o combinatie cat mai diferita sa fie masa ta principala, si singura de altfel.

Ziua carbohidratilor – pranzul

Trecem la a doua masa a zilei la nivelul caruia trebuie sa pui accentul pe carbohidrati si orice alt element nutritiv va trebui sa fie inlaturat din aceasta masa a zilei. Pizza si pastele sunt cele mai celebre retete care iti sunt recomandate daca respecti dieta Rina, deoarece acestea cu siguranta au o cantitate mare de carbohidrati. De mentionat faptul ca, orice tip de carne va trebui sa fie eliminata in totalitate deoarece in mod clar este dedicata doar pentru prima zi a dietei.
Chiar si ciocolata neagra este buna pentru aceasta masa ca si o gustare mica, deoarece carbohidratii se gasesc intr-un numar mare, iar organismul are nevoie si de o diversitate, motiv pentru care, poti sa o servesti in a treia zi de regim.

Ziua carbohidratilor – cina

Organismul tau la ultima masa a acestei zile, are nevoie de aceleasi alimente ca si la pranz, insa cu mentiunea ca intr-o cantitate mai mica, de regula la jumatate. Dieta Rina, in aceasta zi, iti ofera cu siguranta cea mai variata si diversa gama de alimente, de aceea, nu iti face absolut nici o problema daca pastele sau pizza nu sunt niste retete care sa iti placa.

 

Ziua 1: Ziua Proteinelor
Ziua 2: Ziua Amidonului
Ziua 3: Ziua Carbohidratilor
Ziua 4: Ziua Vitaminelor
Ziua 29: Ziua de apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *