Ziua 29 – Ziua cu apă

Chiar dacă dieta Rina are doar 4 zile foarte importante în care alimentele sunt împărțite în funcție de elementele nutritive, mai există încă o zi care este dedicată apei. Asta, special pentru că organismul să aibă un moment de pauză și cu ajutorul căreia să își realizeze funcțiile necesare iar celulele să fie hidratate într-o proporție mare și benefică.
Mai există foarte multe lucruri de povestit despre această zi, ea fiina ziua cu numărul 29, însă o să vi le povestesc abia în rândurile următoare, lucru care trebuie să te motiveze să citești tot articolul. Așa că în ciuda faptului că anumite persoane îți oferă sfaturi privind această dietă, și mai ales această zi, treci cu vederea peste ele și află-le pe cele mai importante din rândurile de mai jos.

În ce constă ziua cu apă sau ziua 29?

Prin urmare, după cum probabil îți dai seama și știi deja asta în această zi, nu mai ai voie nici un fel de aliment, indiferent că este bogat în proteine, amidon sau chiar vitamine. Evită în mod exclusiv să mănânci deoarece organismul tău are nevoie să se refacă și să se învețe să funcționeze după noi reguli în ceea ce privește alimentația. Așadar, această zi este mai mult decât necesară deoarece doar cu ajutorul său organismul poate să funcționeze la cel mai înalt nivel și să îți ofere niște rezultate foarte satisfăcătoare.
De asemenea, au fost cazuri în care anumite persoane au băut doar apă în total altă zi decât ziua 29. Acest lucru, este probabil cel mai greșit de la nivelul întregului regim, asta având în vedere că ziua nu a fost pusă aleatoriu, ci după mulți ani de studii și cercetare. De aceea, încearcă să nu treci cu privirea peste acest aspect, și programează-ți din timp activitățile de la niveul său având în vedere că este cea mai grea zi a dietei.
Exact cum am precizat mai sus, va trebui să ai grijă și la ceea ce faci și cum dorești să îți petreci timpul în momentul în care ești în ziua 29 a dietei. Deoarece este vital să eviți locurile în care miroase a mâncare, încearcă să stai acasă și să îți creezi un progarm mai diferit, evitând așadar locurile pline de aglomerație sau plimbările care îți necesită multă energie, iar prin urmare senzația de foame își va face apariția

Ziua 1: Ziua Proteinelor
Ziua 2: Ziua Amidonului
Ziua 3: Ziua Carbohidratilor
Ziua 4: Ziua Vitaminelor
Ziua 29: Ziua de apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *