Fa sport !

În ciuda faptului că dieta Rina pune un accent foarte mare pe alimentația ta, va trebui să mai fii atent la încă un aspect foarte important dacă vrei să slăbești. Acesta este tocmai sportul și pentru că are numeroase beneficii asupra organismului, va trebuie să ți-l incluzi în propriul tău program și nu o dată sau de două ori pe săptămână ci zilnic.

Doar dacă vei ține cont de această recomandare, greutatea ta în mai puțin de 90 de zile va fii cu mult mai mică și te vei putea mândri cu faptul că ai reușit să slăbești. Indiferent dacă faci parte din acea categorie de persoane a căror cunostiinte sunt foarte mici în ceea ce constă sportul, nu îți mai face probleme și pregătește-ți hainele pentru că vei avea nevoie. Așadar, îți voi explica în rândurile următoare pe ce exerciți să te axezi și în ce intervale orare este recomandat să faci sport.

 

 Când și cum să faci sport?

Ei bine, exercițiile pe care le faci sunt mai importante decât ai fi crezut deoarece dacă le vei face zilnic pe cele care nu sunt recomandate să slăbești, vei observa că o anumită grupă de mușchi va crește și totodată și burta. De aceea, prima noastră recomandare, este să te axezi pe genoflexiuni. Deoarece acestea au un efect foarte mare asupra picioarelor, încearcă să faci de cel puțin două ori pe zi, cu mențiunea că seriile de genoflexiuni trebuie realizate dimineață și seară.

Cel de-al doilea exercițiu esențial pentru a reușit să slăbești cât mai sănătos este tocmai repetarea abdomentelor de două ori pe zi, și la fel ca și celălalt exercițiu, oferă-ți timp să le repeți dimineața și seara. În felul acesta, alături de dieta Rina îi vei oferi organismului tău doar beneficii în ceea ce constă realizarea funcţiilor fiziologice și care sunt și vitale de altfel.

Iar în ultima fază, ai grijă ca joggingul să nu lipsească din programul tău de sport. Ar fi foarte bine dacă ai reuși să fugi în fiecare seară, de aceea ai grijă să nu treci peste beneficiile pe care ți le oferă deoarece doar așa vei putea să scapi mult mai ușor de toate kilogramele pe care nu ți le dorești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *