Dieta Rina sau dieta de 90 de zile

Dieta de 90 de zile mai are denumirea si de dieta Rina, aceasta in ultimele 3 luni fiind cu adevarat cautata atat in tara noastra, cat si peste granita. Motivul pentru care notorietatea sa pur si simplu a explodat este simplu, avantajele si beneficiile pe care ne le ofera organismului sunt greu de egalat, motiv pentru care tot mai multe persoane apeleaza la acest regim. Pe langa acest aspect, modul de slabire sanatos pe care ti-l asigura este cu adevarat cel mai important motiv pentru care a devenit atat de utilizata.
Indiferent care este pozitia ta fata de aceasta dieta, prin acest articol doresc sa iti aduc la cunostiinta ce inseamna dieta Rina, ce avantaje are si care sunt aspectele importante pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa ajungi la greutatea ideala cu ajutorul ei. Asa ca, citeste fiecare rand de mai jos si fii foarte atent acolo unde mentionez asupra importantei sale.

Despre dieta Rina sau dieta de 90 de zile

Aceasta dieta are la baza o modalitae foarte ingenioasa de a slabi. Deoarece este impartita in 4 zile, cu ajutorul sau o sa reusesti sa ai rezultatele pe care ti le doresti. Mai exact, cele patru zile sunt impartite in ziua proteinelor, ziua amidonului, ziua carbohidratilor si ziua vitaminelor, insa cu mentiunea ca fiecare zi trebuie sa fie respectata intr-o proportie cat mai mare.
In alta ordine de idei, la nivelul fiecarei zile, va trebui sa mananci doar ceea ce iti este permis si recomandat, deoarece doar in felul acesta kilogramele tale se vor imputina de la o zi la alta. In ciuda faptului ca dieta tine chiar 90 de zile, inca dupa primele 3 saptamani, vei observa niste rezultate foarte bune si imbucuratoare care te vor ajuta sa continui, aspect foarte important si la care trebuie sa fii foarte atent.

Si chiar daca dieta presupune un sacrificiu pe termen lung, acest lucru nu trebuie in nici un caz sa te opreasca sa respecti acest regim, deoarece totul se va realiza pe cale naturala. Iar in felul acesta, sanatatea ta nu este pusa in pericol, ba mai mult, functiile fiziologice si generale vor fii imbunatatite cu mult.
Deoarece este destul de greu sa iti alegi retetele preferate in functie de necesitatea organismului, dieta Rina, iti pune la dispozitie chiar si o carte, in care sunt mentionate absolut toate retetele care iti sunt permise in functie de ziua in care te afli si de tipul de masa. Acest lucru, a fost evidentiat chiar si de catre persoanele care au respectat-o timp de 90 de zile, si care au reusit sa slabeasca cu ajutorul sau.

Puteti vedea aici Tabel dieta Rina 90 de zile

Ziua 1: Ziua Proteinelor
Ziua 2: Ziua Amidonului
Ziua 3: Ziua Carbohidratilor
Ziua 4: Ziua Vitaminelor
Ziua 29: Ziua de apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *