Dieta Rina 90 de zile tabel

tabel dieta rina Dieta Rina, încă de când a început să fie foarte căutată iar notorietatea sa a ajuns să fie cea mai mare dintre toate dietele, ea a oferit cele mai multe rezultate pozitive și benefice orcarei persoane. Asta, datorită faptului că pe lângă modului natural și sănătos prin care te ajută să slăbești, îți oferă  doar câteva reguli în ceea ce privește respectarea acestui regim în întregime.

Și doar dacă o vei respecta din toate punctele de vedere, vei primi și tu niște rezultate bune care să te ajute să continui pe toată perioadă dietei, și poate chiar mai mult. Și dacă nu știi cum să faci asta, ești exact persoana potrivită la locul potrivit deoarece îți voi explica fiecare pas în ceea ce constau mesele și rețetele.

 Cum să îți programezi mesele în dieta de 90 de zile?

Acest lucru, îl poți face foarte ușor punând un accent pe tipul zilei în care te afli. Mai exact, în prima zi, dedicată proteinelor, axează-te în principal pe carnea de pui, vită și curcan deoarece aceasta are cea mai mare cantitate de proteine. Bineînțeles, nu uita de prima masă a zilei acolo unde va trebui să mănânci doar fructe și legume.

În a două zi, axează-te pe rețete care se pregătesc cu niște alimente care sunt foarte bogate în amidon.Exact la fel că și în prima zi, micul dejun este dedicat fructelor și legumelor, deoarece organismul va funcționa mult mai ușor dacă îi vei oferi o masă sănătoasă și ușoară.

În a treia zi, care este dedicată carbohidraților, ai cea mai mare varietate. Chiar dacă pizza și pastele sunt rețetele cele mai de succes dar și cele mai notorii, ai la dispoziție foarte multe varietăți și combinații. De exemplu, chiar și ciocolata neagră care este foarte sănătoasă, poate fii o alegere bună, însă doar ca și o gustare după prânz. În această zi, prima masă este dedicată fructelor și legumelor, iar în cazul celorlalte două mese axează-te doar pe alimente cu carbohidrați.

Iar în ultima zi, atenția ta trebuie să fie fixată doar pe alimente bogate în vitamine, mai exact doar pe fructe și pe legume. De aceea, încearcă să le combini atât între ele cât și cu nucă și semințe, iar astfel rezultatele vor apărea curând și pentru ține.

Aici găsiți detalii despre fiecare zi din cele 90 de dietă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *